210-9321921

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπηρεσίες

1Συμβάσεις τεχνικής υποστήριξης και συντήρησης τηλεφωνικών κέντρων Unify, πρώην Siemens
Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να έχουν άμεση, συνεχή και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη του τηλεφωνικού τους συστήματος με χαμηλό κόστος καθώς και πρόσβαση σε ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά σε ειδικές τιμές!

2Τεχνική υποστήριξη τηλεφωνικών κέντρων Unify, πρώην Siemens
Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται είτε απομακρυσμένα μέσω του συστήματος τηλεδιαχείρισης του τηλεφωνικού σας κέντρου είτε με επίσκεψη των τεχνικών μας στις εγκαταστάσεις σας μαζί με τα ανταλλακτικά που πιθανόν απαιτούνται σε περίπτωση ύπαρξης βλάβης.

3Εγκατάσταση και προγραμματισμός τηλεφωνικών κέντρων Unify, πρώην Siemens
Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της Madacom εγκαθιστούν και προγραμματίζουν το τηλεφωνικό σας κέντρο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του.

4Επέκταση και αναβάθμιση τηλεφωνικών κέντρων Unify, πρώην Siemens
Αν δεν σας εξυπηρετεί πλέον η υπάρχουσα διαμόρφωση του τηλεφωνικού σας κέντρου και επιθυμείτε την επέκταση ή την αναβάθμιση του, η Madacom θα σας προτείνει την κατάλληλη λύση για να το επεκτείνετε ή να το αναβαθμίσετε με το μικρότερο δυνατό κόστος.

5Παροχή συμβουλών για την μείωση του κόστους τηλεπικοινωνιών
Η Madacom, έχοντας γνώση των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρονται στην αγορά και με βάση τον τρόπο λειτουργίας και τις ανάγκες της επιχείρησης σας, σας προτείνει τρόπους μείωσης των δαπανών για τις τηλεπικοινωνίες!

6Σύνδεση / μεταφορά γραμμών και εσωτερικών τηλεφώνων
Σε περιπτώσεις που απαιτούνται νέες συνδέσεις ή μεταφορές γραμμών και εσωτερικών τηλεφώνων, οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν τις απαιτούμενες εργασίες και τον προγραμματισμό του τηλεφωνικού σας κέντρου σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

7Μεταφορά τηλεφωνικών κέντρων
Αν επιθυμείτε να μεταφέρετε το τηλεφωνικό σας κέντρο, οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν την αποξήλωση και επανεγκατάσταση του κέντρου με τη μικρότερη δυνατή ενόχληση της λειτουργίας της επιχείρησης σας.

8Διασύνδεση γραφείων / υποκαταστημάτων
Η Madacom αναλαμβάνει τη μελέτη και την υλοποίηση της διασύνδεσης των γραφείων ή υποκαταστημάτων που διαθέτει η επιχείρηση σας με στόχο την μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιών και την βελτίωση της εσωτερικής επικοινωνίας στην επιχείρηση σας.

9Αναβάθμιση / κατασκευή τηλεφωνικού δικτύου και δικτύου υπολογιστών
Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το τηλεφωνικό δίκτυο ή το δίκτυο υπολογιστών σας ή επιθυμείτε να το αναβαθμίσετε και να το επεκτείνετε, η Madacom αναλαμβάνει την άριστη υλοποίηση της κατάλληλης λύσης για την επιχείρηση σας.